Sudėtis Grikių kruopos Laikyti sausose, švariose, gerai vėdinamose patalpose Grikių kruopas užpilti jų tūriui dvigubu kiekiu vandens, sandariai uždengti ir pirmąsias 3-5 min, kol vanduo užverda, virti ant stiprios ugnies, po to - ant nestiprios, o košiai baigiant virti - ant silpnos, kol vanduo visiškai išvirs.Grikių kruopas užpilti jų tūriui dvigubu kiekiu vandens, sandariai uždengti ir pirmąsias 3-5 min, kol vanduo užverda, virti ant stiprios ugnies, po to - ant nestiprios, o košiai baigiant virti - ant silpnos, kol vanduo visiškai išvirs.Grikių kruopas užpilti jų tūriui dvigubu kiekiu vandens, sandariai uždengti ir pirmąsias 3-5 min, kol vanduo užverda, virti ant stiprios ugnies, po to - ant nestiprios, o košiai baigiant virti - ant silpnos, kol vanduo visiškai išvirs.Grikių kruopas užpilti jų tūriui dvigubu kiekiu vandens, sandariai uždengti ir pirmąsias 3-5 min, kol vanduo užverda, virti ant stiprios ugnies, po to - ant nestiprios, o košiai baigiant virti - ant silpnos, kol vanduo visiškai išvirs.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio.

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje: