Raudonėliai vadinami „kalnų džiaugsmu“ dėl savo dailių mėlynų žiedų. Berkite jų ant picos, ant grotelių kepamos mėsos, į makaronų padažus ir pomidorų sriubas Sudedamosios dalys: raudonėliai. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 7°C iki 25°C. Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė (kJ) / (kcal) 1101 / 265 Riebalai 4,3 g Sočiosios riebalų rūgštys 1,6 g Angliavandeniai 26,4 g Iš kurių cukrų 4,1 g Skaidulinės medžiagos: 42,5 g Baltymai 9,0 g Druska 0,06 g
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio.

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje: