Maltos mėsos prieskoniai, kuriuos galima naudoti kaip bazinius prieskonius. Sudedamosios dalys: druska, svogūnai (37%), česnakai, prieskoninės žolelės (petražolės, daržiniai builiai, bazilikai), raudonos paprikos, juodieji pipirai (1,2%), Kajeno aitriosios paprikos. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 7°C iki 25°C. Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 837 kJ / 198 kcal Riebalai 1,4 g Sočiosios riebalų rūgštys 0,3 g Angliavandeniai 34,1 g Iš jų cukrūs 4,2 g Skaidulinės medžiagos 9,1 g Baltymai 7,8 g Druska 41,09 g
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio.

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje: