Produkto aprašymas. naujausias ir sveikiausias maisto produktų konservavimo būdas – liofilizavimas, tai yra tai džiovinimas šalčiu. Liofilizacijos proceso metu uogos, vaisiai, prieskoninės žolelės yra užšaldomi erdvėje, kurioje nėra oro (vakuume) ir dideliame šaltyje (-80 °C) išdžiovinami. Šio proceso eigoje produktų esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos produktai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Liofilizuoti produktai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį. Manoma, kad po liofilizacijos lieka 95% pradinės produkto vertės, nes procesas vyksta steriliomis sąlygomis be jokių papildų ar konservantų. Liofilizuoti produktai neturi bakterijų, kurios gali būti šviežiuose produktuose. Liofilizuoti produktai išlaiko visą vitaminų, mineralų ir kitų maistinių medžiagų sudėtį! Pasigamikite padažo ar užtepelės su karališkuoju prieskoniu – baziliku ir pajuskite viduržemio jūros dvasią. Bazilikasliofilizuotas 40 g yra lygus400 g šviežio baziliko. Sudedamosios dalys: bazilikas. Kilmės šalis: Italija Maisto priedai: nėra Alergenai: nėra Pakuotė: metalas. Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
* Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio.

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje: